Asuntomessut 2018 Porissa

Havainnekuva3

Porin Karjanrannan messualuella oleva Passiivikivitalo on työstetty lähes täysin naisenergian voimalla. Unelma itse tehdystä kodista muhi talon omistajan ajatuksissa useamman vuoden. Lopullinen sysäys tuli, kun tonttihaku Karjanrannan asuntomessualuelle käynnistyi. Sieltä löytyi juuri sopiva tontti äidin ja tyttären omalle kodille.

 

Villa Edlan rakennustyöt alkoivat jo vuoden 2016 lopussa. Alusta asti oli selvää, että talo rakennetaan mahdollisimman paljon omin voimin ulkopuolisten epäilyistä välittämättä. Jos kerran miehet pystyvät perheelleen kodin rakentamaan, niin tokihan se naiseltakin luonnistuu! Työpäivän pituus kasvoikin välillä merkittävästi, kun työpaikalla vietetyn työpäivän jälkeen oli vielä kiire rakennustyömaalle.

 

Käytännölliseen yksitasoiseen pohjaratkaisuun on saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen eikä mistään ole jouduttu tinkimään.

Levola Luonnospohja

Viimeisimmät uutiset

 • 14 touko

  Oikeasti muuttovalmis kivitalo!

  Oikeasti muuttovalmis kivitalo! Passiivikivitalot Nordic Oy ja Evesa Oy ovat solmineet yhteistyön, joka mahdollistaa yksilöllisten kivitalojen toteuttamisen oikeasti muuttovalmiina yhdellä…
  Lue lisää...
 • 14 helmi

  14.2 Tampere

  Torstaina 14.02.2019  klo 16:30 - 18:30 Ukkospuunkatu 14, 33870 Tampere (opastus paikalle Vuoreksen Puistokadulta) Tervetuloa Passiivikivitaloesittelyyn Tampereelle! Loppuvuodesta 2018 valmistuneessa…
  Lue lisää...

Ota yhteyttä

Passiivikivitalot
Areenakatu 7 lh. 1

37570 LEMPÄÄLÄ

0207 780 444

Löydät meidät myös Facebookista!

asiakaspalvelu(ät)passiivikivitalot.fi

 

 

 

 

 

luotettava kumppani