Ajankohtaista (9)

Juha Virkki

Talotekniikka-alan asiantuntija Juha Virkki on nimitetty Passiivikivitalot Nordic Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2017 alkaen. Entinen toimitusjohtaja Esa Tommola jatkaa yhtiön palveluksessa teknologia- ja tilaratkaisuasiantuntijana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuden toimitusjohtajamme monipuoliseen osaamiseen ja intoon tarttua tehtäviinsä. Juha Virkki siirtyy Passiivikivitaloihin yhdysvaltalaisesta monialayrityksestä United Technologies Corporationista, jossa hän on vetänyt Carrier Oy:n toimintoja”, hallituksen puheenjohtaja Heikki Halme kertoo.

 

Virkillä on Passiivikivitalojen kannalta tärkeää kokemusta ja näkemystä. ”Olen ollut koko urani tekemisissä lämpötilan- ja kosteudenhallinnan sekä yleensäkin sisäilman ja energian käsittelyn kanssa. Pitkän yrittäjätaustani vuoksi minulle on kertynyt myös paljon liiketoimintaosaamista. Liike-elämässä korkea etiikka, asiakasarvon muodostaminen ja työhyvinvointi ovat lähellä sydäntäni. Haastavat markkinatilanteet ovat niin ikään tulleet tutuiksi. Tärkeäksi vahvuudekseni tehtävässäni koen myös sen, että olen toiminut talotekniikka-alan B to B asiakasympäristöissä”, Virkki summaa.

”Asuminen, liikkuminen ja energia ovat yhtäaikaisessa murroksessa, kun kaupungistuminen ja uusiutuvat energiamuodot tekevät tuloaan. Samaan aikaan asumisen menot Suomessa ovat kasvaneet yli sietorajojen. Passiivikivitalojen palkittu hiilijalanjälki ja elinkaarikustannustehokkuus yhdistettynä oikeanlaiseen talotekniikkaan ovat omiaan ratkaisemaan talouksien energiaomavaraisuutta ja lisäämään elämisen laatua”, Virkki tuumii.

 

“Arvostan kovasti Passiivikivitalojen sitoutunutta ja osaavaa henkilöstöä, joka on erinomainen lähtökohta liiketoiminnan edelleenkehittämiselle”, Juha Virkki toteaa.

 

Lisätietoja antaa:

Juha Virkki, Toimitusjohtaja, P. 040 157 7575

Heikki Halme, Hallituksen puheenjohtaja, P. 040 581 3000

Oletko aina haaveillut asuntomessualueelle muuttamisesta?

Haemme nyt rakentajia Tuusulan asuntomessuille 2020!

Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle rakentuu lähivuosina koti 15 000 ihmiselle. Tuusulan Rykmentinpuistossa kohtaavat elävä kaupunkikeskus ja sen ympärille rakentuvat vehmaat puistokylät. Se on paikka, jossa moderni arkkitehtuuri ja luonnon muovaama metsä kohtaavat.

Passiivikivitalot on ollut mukana Suomen Asuntomessuilla jo vuodesta 2008 ja omaa siksi vankan osaamisen juuri messurakentamisesta. Toinen toistaan upeampia ja palkittuja messukohteita on rakennettu jo 18.

Otathan pian yhteyttä jos haluat päästä Tuusulan asuntomessualueelle 2020.

Tuusulan asuntomessuista lisää Suomen Asuntomessujen kotisivuilta.

Passiivikivitalot on Suomen toiseksi suurin kivitalotoimittaja, joka myy toimialansa energiatehokkaimpia omakoti- ja rivitaloja.

Toimintamme kasvaessa etsimme pääkaupunkiseudulle aluemyyntipäällikköä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta myynnistä ja näyttöjä työsi tuloksista. Eduksi katsomme rakennusarkkitehdin koulutuksen tai muun aikaisemman kokemuksen rakennusalalta.

Tarjoamme sinulle edustettavaksesi toimialan energiatehokkaimmat ratkaisut, josta eivät myyntiargumentit lopu kesken. Asiakastyytyväisyytemme on aina ollut toimialansa parhaimmistoa, jonka kehittymiseen pääset itse aktiivisesti vaikuttamaan.

Jos sinulla on aito halu olla mukana luomassa uutta liiketoimintamallia, uudistaa toimialaa ja menestyä, lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi to 12.10.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antaa Passiivikivitalojen toimitusjohtaja Esa Tommola, puh. 0400 632 600 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Esa Tommola

Tuorein Rakennustutkimus RTS Oy:n Omakotirakentajatutkimuksen 2017/18 mukaan, Passiivikivitalot on noussut jo Suomen toiseksi suurimmaksi kivitalotoimittajaksi ohi Jämerän.

"Haikeaksi vetää", toteaa liikuttunut Passiivikivitalojen perustaja, Esa Tommola. "Aika on mennyt siivillä siitä, kun jo yli kymmenen vuotta sitten nostimme pystyyn Suomen ensimmäisiä Passiivikivitaloja. Melko tyhjästä on lähdetty auraamaan tietä perinteisiä harkkotaloja selvästi energiatehokkaammalle ja nopeammalle kivitalorakentamiselle. Rakennustapa oli Suomalaisille uutta. Tie ei ole konservatiivisella rakentamisen alalla ollut helppo, kaikenlaista on kuultu,mutta olo on nyt tyytyväinen. Olemme olleet oikealla tiellä. Töitä on tehty intohimolla ja rakkaudesta lajiin. Tänä päivänä Passiivikivitalojen rakentaminen on jo tunnustettua ja tunnettua. Passiivikivitalot on toimittanut jo satoja kivitaloja ja viimeiset vuodet meillä on ollut Suomen tyytyväisimmät kivitaloasiakkaat. Passiivikivitalojen energiatehokkuus ja turvallisuus on kiistatonta. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin, kun vihdoin jo kymmenen vuotta laskussa ollut pientalorakentaminen osoittaa nyt selviä elpymisen merkkejä. Tutkimusten mukaan Suomalaiset haluaisivat asua omakotitaloissa ja haluituin ulkoseinäratkaisu on kivitalo."

Passiivikivitalot vahvisti tasettaan ja turvasi taloudellisen asemansa, kun kaksi merkittävää sijoittajaa tuli yhtiön omistajaksi 22.5.2017 vahvistetulla omistusrakenteen muutoksella. Passiivikivitalojen pääomistajiksi nousivat yhteensä 60 %:n osuudella pääomasijoittamiseen erikoistuneet Angel Partners ja Mirallas. Henkilöstön hallussa on nyt vajaat 40 %:a yhtiöstä. Pääoman lisäksi sijoittajat tuovat Passiivikivitaloihin rutkasti osaamista.

“Passiivikivitaloilla on Rakennustutkimus RTS Oy:n 2016/2017 tutkimuksen mukaan Suomen tyytyväisimmät kivitaloasiakkaat, jonka päälle on hyvä lähteä rakentamaan entistäkin parempaa asiakaskokemusta ja sitä kautta kasvua pientalomarkkinoilla.”, toteaa uusi hallituksen puheenjohtaja Heikki Halme.

growth

Sivu 1 / 2

Viimeisimmät uutiset

Ota yhteyttä

Passiivikivitalot
Lapinniemenranta 4

33180 TAMPERE

0207 780 444

Löydät meidät myös Facebookista!

asiakaspalvelu(ät)passiivikivitalot.fi

 

 

 

 

 

luotettava kumppani