Vantaa_Messutalo_Ikonen_5186

Kosteusturvallinen rakennus – puhdas sisäilma

Rakenteiden kostuminen ja eloperäiset aineet altistavat rakenteet mikrobikasvustoille aiheuttaen sisäilmaongelmia.

Passiivikivitalon runko kuivuu tehokkaasti ja pysyy terveenä.

TUTUSTU TUOTTEISIIN Ota yhteyttä
Vantaa_Messutalo_Ikonen_5270

Hengittävässä talossa on helppo ihmisenkin hengittää.

Passiivikivitalon hengittävä, kosteusturvallinen rakenne kestää pohjoiset säiden vaihtelut terveenä. Kun rakenteissa ei ole orgaanisia aineita, niissä eivät myöskään kasva homeet tai muut mikrobit.

Passiivikivitalon jykevää kivirunkoa suojaa kosteusturvallinen Neopor-lämpöeriste. Neopor-lämpöeristeen ja kivirungon muodostavan betonin vesihöyryn läpäisevyydet vastaavat toisiaan. Kun talon rakentamisessa vielä noudatetaan Passiivikivitalon hyväksi havaittua rakennustapaa, on kotisi tuplasti suojassa kosteuden aiheuttamilta sisäilmaongelmilta.

Rakenne sietää erinomaisesti myös ilmastonmuutoksen johdosta lisääntyviksi ennustettuja viistosateita sekä jäätymissyklejä.

Kosteusturvallisen rakenteensa ansiosta sitä voidaan käyttää sellaisenaan myös kellarirakenteissa: suojaksi ei tarvita edes pinnoitusta ulkopuolella, pelkkä patolevy riittää.

Kivisydän-seinärakenne on lämmönpitävä mutta hengittävä. Rakenteessa ei ole kosteussulkua, vaan se läpäisee vesihöyryä eli hengittää aivan kuten hirsi.

Vesihöyryn vastustus

Mitä tarkoitetaan hengittävällä rakenteella?

Kun talon rakenteet hengittää on rakenteissa luonnolliset olosuhteet ja ne voivat hyvin. Kosteusteknisesti oikein toimivat rakennukset ovat kestäneet satoja vuosia. Hengittävyys on tuttua hirsirakennuksista ja sama hengittävyys saavutetaan myös Kivisydän-passiivirakeneella.

Ilmassa on kosteutta, näkymätöntä vesihöyryä, joka tunkeutuu kaikkialle. Huoneilman kosteus vaihtelee, samoin ulkoilman kosteus. Kosteus pyrkii tasaantumaan ja vesihöyryä siirtyy sinne missä sitä on vähemmän. On mahdotonta estää ilman kosteutta menemästä rakenteeseen. Siksi on järkevää valita materiaalit, jotka kykenevät käsittelemään ja siirtämään vesihöyryä luonnollisella tavalla. Kivisydän-seinärakenteen teräsbetonisydämellä ja Neopor®-eristeellä on lähes vastaavat höyrynläpäisyarvot ja rakenne toimii kosteusteknisesti oikein ja turvallisesti.

0FCE44BD-6FC1-4966-83F6-9B7DB73DA257

Innovatiivinen KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 ja U016

Olemme erittäin ylpeitä innovatiivisesta ja mallisuojatusta KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO -tuoteperheestä. Tuotteet mahdollistavat rakentamisen energiatehokkaasti ja kosteusturvallisesti.

Tuoteperhe sopii ominaisuuksiensa ansiosta loistavasti sekä ammatti- että omatoimirakentajalle tuoden kustannustehokkuutta sekä helppoutta rakentamiseen.

Tutustu tuoteperheeseen alla olevasta painikkeesta. Voit jättää halutessasi tarjouspyynnön kohteeseesi vaivattomasti tuoteperheen sivulla olevalla lomakkeella.

KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 ja U016

Tässä lisää syitä valita Passiivikivitalot

Pienempi hiilijalanjälki
Säästät luontoa, etkä hukkaa rahaa ylimääräiseen lämmitysenergiaan ja -tekniikkaan.
Rehti rakennuskumppani
Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia, eikä stressin kuulu olla oman kodin rakennusmateriaali.
Kotimaista laatua anturasta kattoon
Passiivitalon rungon materiaalit valmistetaan Suomessa. Ne myös testataan kotimaisissa sääolosuhteissa.
Korkea jälleenmyyntiarvo
Huomisenkin vaatimukset täyttävä Passiivikivitalo säilyttää arvonsa ja on haluttu myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää!
Ota yhteyttä

Toteutuneita asiakastarinoita

C111BEE9-46E7-4358-AEEA-3B71AD41864D
Talogalleria
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
Välihenttaantie_01_WebRes-6
Kokemuksia Passiivikivitaloista
Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kivitalon rakentamisesta ja yhteistyöstä kanssamme.
Kosteusturvakoti-304
Passiivikivitalo Asuntomessukohteet
Tutustu Passiivikivitalojen asuntomessukohteisiin vuosien varrelta.

Blogissa

Passiivitalo – mitä siitä pitäisi tietää?

Huoli muuttuvasta ilmastosta vaikuttaa myös rakennusmääräyksiin: Suomen korkeudella lämmitysenergia nielaisee keskimäärin puolet kaikesta...

Passiivikivitalo Kosteusturvakoti

Energiatehokas Passiivikivitalo kosteusturvakoti! Nelihenkinen vantaalaisperhe painotti tulevan kodin valinnassa erityisesti energiatehokkuutta....

Omakotitalon rakentaminen: mistä aloittaa?

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista? Sinun ei tarvitse olla rakennusinsinööri tai timpuri käynnistääksesi projektin, mutta...
Lue lisää
pkt esite somenosto vaaka

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Kosteusturvakoti-178 (1)
LOGO_GOLD_STANDING_BLACK_FI_1080x952_432072