omatoimirakentaja-kivitalo

Passiivikivitalo materiaalipaketti

Jos työvälineet pysyvät napakasti hanskassasi tai sinulla on tiedossa luottoporukka rakentamiseen, saat meiltä suunnitelmat, materiaalit ja koulutuksen omatoimirakentamista varten.

Ota yhteyttä

 

Hartiapankkirakentaminen vaatii sisua. Siitä suomalaisilla ei tavallisesti ole pulaa.

Passiivikivitalon omatoimirakentaja saa kauttamme arkkitehti- rakenne- ja LVIS-suunnittelun samaan tapaan kuin avaimet käteen -rakentajakin.

Passiivikivitalon "rakennuspalikat" eli triplot painavat vain n. 4 kg/kpl, eli vähemmän kuin koululaisen reppu kirjoineen. Taloa voidaankin rakentaa vaikka koko perheen voimin. Saat halutessasi verkostostamme hyväksi havaitut toteuttajat niihin projektisi vaiheisiin, joihin tarvitset.

Toimituskokonaisuuteen kuuluvat tarkkaan valitut ja toisiinsa sopivat materiaalit ja tuotteet talosi runkoon – anturasta vesikattoon, eristeineen, ikkunoineen ja ulko-ovineen päivineen.

Jokainen materiaalitoimitus vaatii yksilöllistä suunnittelua ja tilaaminen osaamista. Me hoidamme logistiikan puolestasi 3D-mallinnosta hyödyntäen, suunnitellusti ja ammattitaidolla. Näin voit olla varma, että saat oikeat tuotteet oikeaan aikaan työmaalle.

Omatoimirakentamista helpottamaan järjestämme perusteellisen rakentajakoulun, jonka avulla rakentaminen sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja ilman turhia katkoksia.

Voit rakentaa omatoimisesti, kilpailuttaa rauhassa mieleisesi tekijät tai hyödyntää hyväksi havaittujen yhteistyökumppaneidemme konseptuja osaurakoita ja palveluita. Areena on sinun.

Myös aluerakentamis- ja rivitalokohteet voidaan tilata materiaalitoimituksina.

 

Vaivattomat askeleet Passiivikivitaloon materiaalitoimituksena!

Kartoitus
 • Tarvekartoitus
 • Budjetin määritys
 • Tontin hankinta (mikäli ei ole vielä tehty)
 • Tonttiin tutustuminen
Suunnittelu
 • Luonnossuunnittelu
 • 3D-mallinnus
 • Energialaskelmat
 • Referenssikohteisiin tutustuminen
Päätöksenteko
 • Tarjousluovutus
 • Kokonaiskustannusten kartoitus
 • Tilausvahvistuksen hyväksyntä
Toteutus
 • Suunnittelijatapaaminen
 • Rakennuslupahakemus
 • Tekninen suunnittelu
 • Aikataulutus
 • Materiaalitoimitukset

Anna asiantuntijan auttaa!

Haluatko tietoa tästä toimituskokonaisuudesta? Ota yhteyttä Jussiin tai Anttiin!

Jussi Pajulahti-122 Antti Ruissalo-116
Jussi Pajulahti Antti Ruissalo
+358 40 508 1200 +358 40 734 4100
jussi.pajulahti@passiivikivitalot.fi antti.ruissalo@passiivikivitalot.fi
Varaa tapaamisaika kalenteristani > Varaa tapaamisaika kalenteristani >

 

Anna asiantuntijan auttaa!

Haluatko tietoa tästä toimituskokonaisuudesta? Ota yhteyttä Juha-mattiin tai Nicoon!

TaloPeli – aloita suunnittelu

 
TaloPeli on Suomen käytetyin omakotitalojen kustannusarvioiden laskentatyökalu. Ohjelma avulla tiedät enemmän, asetat tavoitteet, budjetoit realistisesti ja onnistut hankkeessa. Lähetä edustajallemme suunnitelmasi suoraan TaloPelistä ja yhdessä löydätte juuri sinun tarpeisiisi sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon.
TaloPeli auttaa ja tukee omakotitalon alkuvaiheessa tilaohjelman suunnittelussa, kustannusarvion tekemisessä, budjetoinnissa ja rakentamispäätöksen tekemisessä.
 
New call-to-action
Teemme yhteistyötä TaloPeli – Visual computing Oy:n kanssa, joka on ”TaloPeli – käyttäjä- ja asiakasrekisterin rekisterinpitäjä. Henkilötietojen käsittelyssä olemme sopineet noudattavamme hyviä tietosuojakäytäntöjä ja soveltuvan lainsäädännön asettamia vaatimuksia. TaloPelin käyttäjä- ja asiakasrekisterin osalta saat lisätietoja osoitteesta www.talopeli.fi

 

Asiakastarinoita

Passiivikivitalo.paritalo.Laajasalo
Passiivikivitalo Helsinki, paritalo 2 krs.
Passiivikivitalojen osuus rakennesuunnitteluineen tässä projektissa oli erittäin ratkaiseva, koska todella suurien ikkunapinta-alojen takia rakennusten täytyi olla mahdollisimman energiatehokkaita. Samoin rakentamisen helppous ja nopeus korostuivat isossa projektissa, tuoden säästöjä monella tapaa.
passiivikivitalo_seinajoki_2
Passiivikivitalo Seinäjoki 2 krs.
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
passiivikivitalo-kokemuksia-kirkkonummi2
Passiivikivitalo Kirkkonummi 2 krs.
Passiivikivitalo on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi ja joskus vielä aiomme rakentaa talon, tulee sekin varmasti olemaan Passiivikivitalo.

Blogissa

Suunnittelutoimisto Muotoa

Luomme viihtyisiä koteja ja inspiroivia julkisia tiloja aina asiakkaiden tarpeet huomioiden! Suunnittelutoimisto Muotoa on vuonna 2011 perustettu...

Arkkitehtuuritoimisto Ulvinen Jukka

Jukka Ulvinen on pitkän linjan suunnittelija, jolta ei kokemusta puutu! Jukka suunnittelee tälläkin hetkellä useita Passiivikivitaloja mm....

Omakotitalon rakentaminen: mistä aloittaa?

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista? Sinun ei tarvitse olla rakennusinsinööri tai timpuri käynnistääksesi projektin,...
Lue lisää
asuntoesite

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR

SV_LOGO_Passiivikivitalot_Nordic_Oy_FI_402236_web