Espoo_Krenat+Â+Ârintie31_5108

Kivisydän-kellarikerros

Kellarin rakentamista ei tavata katua – rakentamatta jättämistä kylläkin. Kivisydän-kellarikerroksella saadaan kotiin lämpöeristettyä lisätilaa sisäilmaystävällisesti.

Ota yhteyttä

 

Kivisydän-kellarikerros – fiksua ja kustannustehokasta lisätilaa.

Hyvin suunniteltu kellarikerros taipuu harrastetilaksi, kodin kylpyläosastoksi tai vaikka pieneksi elokuvateatteriksi – vain mielikuvitus on rajana, kun sen neliöille suunnitellaan käyttöä.

Kellarin rakentamisessa olenaista on erityisesti rakenteiden kosteusturvallisuus ja eristyskyky, jotta vältytään sisäilmaongelmilta. Kivisydän-kellarikerroksen seinärakenne pysyy kuivana erityisen tehokkaasti, ja sen Neopor-lämmöneriste pitää lämpötilan tasaisena.

Kivisydän-kellarikerroksen seinärakenne kestää maapainetta ilman lisäpilareita, sillä KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKOJEN teräsbetonirunko mitoitetaan kohteen maapaineen mukaisesti yhtenäiseksi ja erittäin kestäväksi rakenteeksi.

Lujan rakenteen ansiosta myöskään kannattelevia väliseiniä ei tarvita. Mikään ei siis estä sinua tekemästä kellarista vaikka ikiomaa pelihallia!

Kivisydän-kellarikerroksen seinärakenne kuivuu niin tehokkaasti, ettei maanvastaista seinäpintaa tarvitse pinnoittaa, pelkkä patolevy riittää.

Kivisydän-kellarikerroksen saat meiltä tarvittaessa yhdellä sopimuksella raakapinnalle välipohjineen. KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKOJEN keveys ja helppo työstettävyys mahdollistaa myös omatoimirakentamisen – tai rakentamisen yhdessä luottopystyttäjän kanssa. Passiivikivitaloilla on verkostossa myös kumppaneita joiden kanssa voit tehdä sopimuksen suoraan niin halutessasi.

Rakentamista helpottamaan järjestämme perusteellisen rakentajakoulun, jonka avulla rakentaminen sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

Kivisydän-kellarikerroksen rakentaminen ja betonivalut onnistuvat erinomaisesti myös talviaikaan. 

 

Vaivattomat askeleet Kivisydän-kellarikerroksen hankintaan!

Kartoitus
 • Tarvekartoitus
 • Budjetin määritys
 • Tonttiin tutustuminen
Suunnittelu
 • Luonnossuunnittelu / talomalliin sovittaminen
 • 3D-mallinnus
 • Referenssikohteisiin tutustuminen
Päätöksenteko
 • Tarjousluovutus
 • Tilausvahvistuksen hyväksyntä
Toteutus
 • Suunnittelijatapaaminen
 • Tekninen suunnittelu
 • Aikataulutus
 • Rakentaminen tai materiaalitoimitus

 

 

Anna asiantuntijan auttaa!

Haluatko tietoa tästä toimituskokonaisuudesta? Ota yhteyttä Kaisaan, Nicoon tai Juha-Mattiin!

TaloPeli – aloita suunnittelu

 
TaloPeli on Suomen käytetyin omakotitalojen kustannusarvioiden laskentatyökalu. Ohjelma avulla tiedät enemmän, asetat tavoitteet, budjetoit realistisesti ja onnistut hankkeessa. Lähetä edustajallemme suunnitelmasi suoraan TaloPelistä ja yhdessä löydätte juuri sinun tarpeisiisi sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon.
TaloPeli auttaa ja tukee omakotitalon alkuvaiheessa tilaohjelman suunnittelussa, kustannusarvion tekemisessä, budjetoinnissa ja rakentamispäätöksen tekemisessä.
 
New call-to-action
Teemme yhteistyötä TaloPeli – Visual computing Oy:n kanssa, joka on ”TaloPeli – käyttäjä- ja asiakasrekisterin rekisterinpitäjä. Henkilötietojen käsittelyssä olemme sopineet noudattavamme hyviä tietosuojakäytäntöjä ja soveltuvan lainsäädännön asettamia vaatimuksia. TaloPelin käyttäjä- ja asiakasrekisterin osalta saat lisätietoja osoitteesta www.talopeli.fi

 

Toteutuneita asiakastarinoita

C111BEE9-46E7-4358-AEEA-3B71AD41864D
Talogalleria
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
Välihenttaantie_01_WebRes-6
Kokemuksia Passiivikivitaloista
Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kivitalon rakentamisesta ja yhteistyöstä kanssamme.
Kosteusturvakoti-304
Passiivikivitalo Asuntomessukohteet
Tutustu Passiivikivitalojen asuntomessukohteisiin vuosien varrelta.

Blogissa

Uusmäki, Espoo

Kellarikerroksella kustannustehokasta ja käytännöllistä lisätilaa myös tasamaa tontille!

Omakotitalon rakentaminen: mistä aloittaa?

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista? Sinun ei tarvitse olla rakennusinsinööri tai timpuri käynnistääksesi projektin, mutta...

Asuntomessurakentajiksi yhdessä yössä!

Hei, me ollaan perhe Aaltonen ja pääset tutustumaan arkkitehti Jukka Ulvisen suunnittelemaan kotiimme Tuusulan Asuntomessuilla kesällä 2020! Kotimme...
Lue lisää
pkt esite somenosto vaaka

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR

SV_LOGO_Passiivikivitalot_Nordic_Oy_FI_402236_web