Kosteusturvakoti-261

Miten saan Passiivikivitalon tai Passiivikivikellarin?

Toimituskokonaisuus valitaan tarpeidesi mukaan.

Oma toimituskokonaisuus löytyy myös aluerakentamiseen ja projektikohteille.

Ota yhteyttä
Espoo_Pirttikorpi12_Kela_Tuomas_4158

Muuttovalmis Passiivikivitalo

Elämää ei tarvitse laittaa tauolle rakennusprojektin ajaksi.

Uudellamaalla ja Pirkanmaalla pääset Passiivikivitalon omistajaksi huolettomasti ja turvallisesti yhdellä avaimet käteen -sopimuksella. Myös muuttovalmis Passiivitalo taipuu toiveidesi mukaiseksi – kyseessä ei ole koskaan "tusinatalopaketti".

TUTUSTU TUOTTEESEEN
passiivikivitalo-rakentumassa

Passiivikivitalo säältä suojaan rakennettuna

Ammattilaiset rakentavat Passiivikivitalon kriittiset vaiheet turvallisesti säältä suojaan ns. lämpövalmiiksi yhdellä sopimuksella, ja voit rauhassa jatkaa haluamaasi tahtiin.

Kun tilaat Passiivikivitalosi säältä suojaan -sopimuksella, rakennamme talon sinulle valmiiksi vaiheeseen, jossa kokonaisuus on pystyssä kattoa, ikkunoita ja ovia myöten – turvassa myrskyiltä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
omatoimirakentaja-kivitalo

Passiivikivitalo materiaalipaketti

Jos työvälineet pysyvät napakasti hanskassasi tai sinulla on tiedossa luottoporukka rakentamiseen, saat meiltä suunnitelmat ja materiaalit omatoimirakentamista varten.

Voit myös hyödyntää hyväksi havaittujen yhteistyökumppaneidemme konseptuja osaurakoita ja palveluita. Valinta on sinun.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
Espoo_Krenat+Â+Ârintie31_5108

Passiivikivikellari

Passiivikivikellarilla saadaan puutalon tai hirsitalon alle lämpöeristettyä lisätilaa sisäilmaystävällisesti.

Hyvin suunniteltu kellari taipuu harrastetilaksi, kodin kylpyläosastoksi tai vaikka pieneksi elokuvateatteriksi – vain mielikuvitus on rajana, kun sen neliöille suunnitellaan käyttöä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
Helsinki_Yrttimaantie20_K+ñrkk+ñinen_4435

Nollaenergia Passiivikivitalo

Asumisen energiakulutuksen minimointi säästää rahaa ja luontoa. Passiivikivitalojen vaipan eristyskyky, asiantunteva suunnittelu, rakennuksen oikea sijoittelu, tekniset ratkaisut ja aurinkosuojaus luovat pohjan energiatehokkaalle nollaenergiarakentamiselle.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
Porvoo_Peippolankaari2-4_Luhtitalot_4541

Aluerakentaminen ja projektikohteet

Olemme tarpeisiinne vastaava ammattilainen osatoimittajana tai avaimetkäteen-projektin toteuttajana kaikkiin pientalokohteisiinne oli kyseessä aluerakentaminen, gryndikohde tai vaikka hoivakotiprojekti.
TUTUSTU TUOTTEESEEN

TaloPeli – aloita suunnittelu

TaloPeli on Suomen käytetyin omakotitalojen kustannusarvioiden laskentatyökalu. Ohjelma avulla tiedät enemmän, asetat tavoitteet, budjetoit realistisesti ja onnistut hankkeessa.
 
TaloPeli auttaa ja tukee omakotitalon alkuvaiheessa tilaohjelman suunnittelussa, kustannusarvion tekemisessä, budjetoinnissa ja rakentamispäätöksen tekemisessä.
 
New call-to-action
Teemme yhteistyötä TaloPeli – Visual computing Oy:n kanssa, joka on ”TaloPeli – käyttäjä- ja asiakasrekisterin rekisterinpitäjä. Henkilötietojen käsittelyssä olemme sopineet noudattavamme hyviä tietosuojakäytäntöjä ja soveltuvan lainsäädännön asettamia vaatimuksia. TaloPelin käyttäjä- ja asiakasrekisterin osalta saat lisätietoja osoitteesta www.talopeli.fi
 
 

 

Asiakastarinoita

Passiivikivitalo.paritalo.Laajasalo
Passiivikivitalo Helsinki, paritalo 2 krs.
Passiivikivitalojen osuus rakennesuunnitteluineen tässä projektissa oli erittäin ratkaiseva, koska todella suurien ikkunapinta-alojen takia rakennusten täytyi olla mahdollisimman energiatehokkaita. Samoin rakentamisen helppous ja nopeus korostuivat isossa projektissa, tuoden säästöjä monella tapaa.
passiivikivitalo_seinajoki_2
Passiivikivitalo Seinäjoki 2 krs.
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
passiivikivitalo-kokemuksia-kirkkonummi2
Passiivikivitalo Kirkkonummi 2 krs.
Passiivikivitalo on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi ja joskus vielä aiomme rakentaa talon, tulee sekin varmasti olemaan Passiivikivitalo.

Blogissa

Mitä omakotitalossa asuminen maksaa, ja voiko summaan vaikuttaa?

Useimmat omakotitalon asukkaat lyhentävät kuukausittain talolainaa. Minkälaisia muita kiinteitä kuluja omakotiasumiseen tavallisimmin liittyy? ...

Omakotitalon rakentaminen: mistä aloittaa?

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista? Sinun ei tarvitse olla rakennusinsinööri tai timpuri käynnistääksesi projektin,...

Pohjolan Taitajat Oy, Kesäniemi, Ylöjärvi

Laadukasta energiatehokkuutta luonnonkauniissa rantamaisemassa! Kaksi myynnissä olevaa laadukasta kaksi-kerroksista 135 hm2 A-energialuokan...
Lue lisää
asuntoesite

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR