06-passiivikivitaloperhe_0-1024x672

Kuusi järkisyytä valita Passiivikivitalo

Ota yhteyttä
Energiatehokkuusvertailu

Energiatehokkuus = säästät tänään ja talosi arvo kasvaa

Valitsemalla Passiivikivitalot teet vastuullisen valinnan ja säästät energiaa.

Rakennuksen vaipan energiatehokkuus määrittää tilojen lämmittämiseen vaadittavan lämmitysenergian määrän ja näin myös suurimman osan ostettavan energian säästöistä ja kustannuksista.

Passiivikivitalon omistajana voit olla ylpeä, että olet tehnyt ilmastovastuullisen valinnan ja kotisi elinkaaren hiilijalanjälki on markkinoiden pienimpiä.

Samalla valinta tarkoittaa säästöä lompakossasi sekä korkeaa jälleenmyyntiarvoa. Lue lisää aiheesta alla olevasta painikkeesta.

Energiatehokkuus
Vantaa_Messutalo_Ikonen_5186

Kosteusturvallinen, terveellinen koti

Passiivikivitalossa voit asua ja elää turvallisin mielin – sinun kattosi alla asuvien ei tarvitse kantaa huolta rakenneperäisistä sisäilmaongelmista.

Passiivikivitalon kosteusturvallisuus on saatu aikaan panostamalla materiaalivalinnoissa seinärakenteen hengittävyyteen, kosteusturvallisiin materiaalivalintoihin ja oikein mitoitettuun ilmanvaihtoon.

LUE LISÄÄ
passiivikivitalo-hero-materiaalit

Kotimaista laatua

Passiivikivitalon materiaaleja ei rahdata merten takaa. Tämä tarkoittaa paitsi kotimaista, luotettavaa laatua, myös materiaalien pienempää hiilijalanjälkeä.

Passiivikivitalon rungon materiaalit (KIVISYDÄN LÄMPÖHARKOT, betoni, ikkunat, vesikate, puhallusvilla, muut eristeet…) valmistetaan Suomessa. Tärkeimpinä valintakriteereinä ovat lujuus, hengittävyys ja kosteusturvallisuus.

LUE LISÄÄ
KL-Menestyjät-Sinetti-2023-FI-RGB-50mm

Rehti rakennuskumppani

Talon rakentamisessa ei ole tilaa haihattelulle ja tyhjille lupauksille.

Lupaamme paljon, mutta emme koskaan sellaista, mitä emme voi pitää. Sinulle tämä tarkoittaa suoraviivaista, läpinäkyvää ja mahdollisimman vaivatonta rakennusprojektia.

Taloudenhoitoamme ja luotettavaa toimintaa yhteistyökumppanina kuvaa Asiakastiedon Suomen vahvimmat luottoluokitus, Kauppalehden Menestyjät 2023 Sertifikaatti sekä AA-luottokelpoisuus.

Mitattu asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

LUE LISÄÄ
06-passiivikivitaloperhe_0-1024x672

Jälleenmyyntiarvo

Passiivikivitalon tulevaisuuden vaatimukset täyttävä energiatehokkuus ja kosteusturvallinen rakenne tekevät siitä järkihankinnan myös jälleenmyyntiarvon kannalta.

Omakotitalo on monelle elämän suurin sijoitus, ja on tärkeää, että sijoitus on riskitön, sen arvo kasvaa ja kiinteistö vastaa vuosikymmenienkin päästä ajan vaatimuksia energiatehokkaana ja kosteustusvauriottomana rakennuksena.

 

 

TUTUSTU TUOTTEISIIN
0FCE44BD-6FC1-4966-83F6-9B7DB73DA257

Innovatiivinen KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 ja U016

Olemme erittäin ylpeitä innovatiivisesta ja mallisuojatusta KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO -tuoteperheestä. Tuotteet mahdollistavat rakentamisen energiatehokkaasti ja kosteusturvallisesti.

Tuoteperhe sopii ominaisuuksiensa ansiosta loistavasti sekä ammatti- että omatoimirakentajalle tuoden kustannustehokkuutta sekä helppoutta rakentamiseen.

Tutustu tuoteperheeseen alla olevasta painikkeesta. Voit jättää halutessasi tarjouspyynnön kohteeseesi vaivattomasti tuoteperheen sivulla olevalla lomakkeella.

KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 ja U016

Toteutuneita asiakastarinoita

C111BEE9-46E7-4358-AEEA-3B71AD41864D
Talogalleria
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
Välihenttaantie_01_WebRes-6
Kokemuksia Passiivikivitaloista
Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kivitalon rakentamisesta ja yhteistyöstä kanssamme.
Kosteusturvakoti-304
Passiivikivitalo Asuntomessukohteet
Tutustu Passiivikivitalojen asuntomessukohteisiin vuosien varrelta.

Blogissa

Passiivikivitalo Perhe

Kun Passiivikivitalo Perheessä asuu seitsemän lasta, niin kaikki tietävät, että talossa riittää vauhtia! "Kotimme on suunniteltu osaksi lapsien...

Useimmin kysytyt kysymykset Passiivikivitaloista

Miten kivitalo rakennetaan? Passiivikivitalo rakennetaan aina paikan päällä, KIVISYDÄN LÄMPÖHARKOISTA. Lämpöharkot ladotaan seinäksi, ja niiden...

Nollaenergiatalo – mistä siinä on kysymys?

Yksinkertaisimman määritelmän mukaan rakennus on nollaenergiatalo, jos se tuottaa energiaa yhtä paljon kuin kuluttaa. Insinööri tai muu valistunut...
Lue lisää
pkt esite somenosto vaaka

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Tilaa maksuton kartoitus – saat tietoa ja apua rakennusprojektisi suunnitteluun

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR
LOGO_GOLD_STANDING_BLACK_FI_1080x952_432072