06-passiivikivitaloperhe_0-1024x672

Viisi järkisyytä valita Passiivikivitalo

Vantaa_Mess_1

Energiatehokas – tänään ja huomenna

Kun valitset Passiivikivitalon, kiinteistösi arvo pitää jämäkästi pintansa, ja kuulut itse energiamurroksen edelläkävijöihin.

Passiivikivitalon omistajana voit olla ylpeä, että olet tehnyt ilmastovastuullisen valinnan ja kotisi elinkaaren hiilijalanjälki on markkinoiden pienimpiä.

Samalla valinta tarkoittaa säästöä lompakossasi.

LUE LISÄÄ
Vantaa_Messutalo_Ikonen_5186

Kosteusturvallinen, terveellinen koti

Passiivikivitalossa voit asua ja elää turvallisin mielin – sinun kattosi alla asuvien ei tarvitse kantaa huolta rakenneperäisistä sisäilmaongelmista.

Passiivikivitalon kosteusturvallisuus on saatu aikaan panostamalla materiaalivalinnoissa seinärakenteen hengittävyyteen, kosteusturvallisiin materiaalivalintoihin ja oikein mitoitettuun ilmanvaihtoon.

LUE LISÄÄ
passiivikivitalo-hero-materiaalit

Kotimaista laatua

Passiivikivitalon materiaaleja ei rahdata merten takaa. Tämä tarkoittaa paitsi kotimaista, luotettavaa laatua, myös materiaalien pienempää hiilijalanjälkeä.

Passiivikivitalon rungon materiaalit (passiivitriplot, betoni, ikkunat, vesikate, puhallusvilla, muut eristeet…) valmistetaan Suomessa. Tärkeimpinä valintakriteereinä ovat lujuus, hengittävyys ja kosteusturvallisuus.

LUE LISÄÄ
rehti-rakennuskumppani

Rehti rakennuskumppani

Talon rakentamisessa ei ole tilaa haihattelulle ja tyhjille lupauksille.

Lupaamme paljon, mutta emme koskaan sellaista, mitä emme voi pitää. Sinulle tämä tarkoittaa suoraviivaista, läpinäkyvää ja mahdollisimman vaivatonta rakennusprojektia.

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

LUE LISÄÄ
06-passiivikivitaloperhe_0-1024x672

Jälleenmyyntiarvo

Passiivikivitalon tulevaisuuden vaatimukset täyttävä energiatehokkuus ja kosteusturvallinen rakenne tekevät siitä järkihankinnan myös jälleenmyyntiarvon kannalta.

Omakotitalo on monelle elämän suurin sijoitus, ja on tärkeää, että sijoitus on riskitön, sen arvo kasvaa ja kiinteistö vastaa vuosikymmenienkin päästä ajan vaatimuksia energiatehokkaana ja kosteustusvauriottomana rakennuksena.

 

 

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Asiakastarinoita

Passiivikivitalo.paritalo.Laajasalo
Passiivikivitalo Helsinki, paritalo 2 krs.
Passiivikivitalojen osuus rakennesuunnitteluineen tässä projektissa oli erittäin ratkaiseva, koska todella suurien ikkunapinta-alojen takia rakennusten täytyi olla mahdollisimman energiatehokkaita. Samoin rakentamisen helppous ja nopeus korostuivat isossa projektissa, tuoden säästöjä monella tapaa.
passiivikivitalo_seinajoki_2
Passiivikivitalo Seinäjoki 2 krs.
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
passiivikivitalo-kokemuksia-kirkkonummi2
Passiivikivitalo Kirkkonummi 2 krs.
Passiivikivitalo on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi ja joskus vielä aiomme rakentaa talon, tulee sekin varmasti olemaan Passiivikivitalo.

Blogissa

Passiivikivitalo Perhe

Kun Passiivikivitalo Perheessä asuu seitsemän lasta, niin kaikki tietävät, että talossa riittää vauhtia! "Kotimme on suunniteltu osaksi lapsien...

Oikeasti muuttovalmis koti – Passiivikivitalot ja Evesa yhteistyöhön

Passiivikivitalot Nordic Oy ja Evesa Oy ovat solmineet yhteistyön, joka mahdollistaa yksilöllisten kivitalojen toteuttamisen oikeasti...

Nollaenergiatalo – mistä siinä on kysymys?

Yksinkertaisimman määritelmän mukaan rakennus on nollaenergiatalo, jos se tuottaa energiaa yhtä paljon kuin kuluttaa. Insinööri tai muu valistunut...
Lue lisää
asuntoesite

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR