Talotekniikka

Energiaa auringosta, ilmasta, maasta vai verkosta?

Ammattitaitoiseen suunnittelun ja laskelmiin pohjautuvan tiedon perusteella on helppo tehdä oikeita ja tavoitteiden mukaisia päätöksiä!

TUTUSTU TUOTTEISIIN Ota yhteyttä
Helsinki_Yrttimaantie20_K+ñrkk+ñinen_4435

Optimaaliset talotekniset ratkaisut tuovat merkittäviä säästöjä laite- ja lämmityskustannuksissa!

Kaikkiin toimituskokonaisuuksiimme kuuluu energialaskelmat ja eri lämmitysmuotojen kulutusvertailu jo tarjousvaiheessa helpottamaan asiakkaidemme päätöksentekoa yhdessä suunnittelijoiden kanssa.

Tavoitteena voi olla tietty energiatehokkuuden taso, kustannusten optimointi tai vaikka molemmat. Oikeaan tietoon pohjautuvat päätökset ovat arvossaan ja seuraukset kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

LVIS-suunnittelu on myös halutessasi mukana toimituksissamme, jolloin kokonaisuus on tutuissa ja turvallisissa käsissä.

 

Mikkelin_CasaWelli_5

Hyvä sisäilma ja ilmanvaihto

Asiantuntijoiden suosituksen mukaisesti optimaalinen ilmanvaihto saavutetaan, kun huoneilma vaihtuu kerran kahdessa tunnissa.

Koneellisessa tulo- ja poistoilmanvaihdossa puhalletaan tuloilmaa rakennukseen koneellisesti. Laitteet suodattavat ja käsittelevät ilmaa tehokkaasti sekä talteenottavat lämmön poistoilmasta hyvällä hyötysuhteella kaikissa olosuhteissa.

Energiatehokkaassa Passiivikivitalot-rakentamisessa poistoilmalämpöpumput nousevat kuitenkin usein varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Laite hoitaa tällöin myös talon lämmöntuoton poistoilmasta, esimerkiksi vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään talon koon ollessa laitteelle optimaalinen.  Laitekustannuksissa syntyy tällöin merkittäviä säästöjä.

Passiivikivitalojen jo tarjousvaiheessa tuottama laitteiden kulutusvertailu antaa hyvän lähtökohdan optimaalisen lämmönlähteen valinnalle.

react-home-energy-storage-big2

Nollaenergiarakentamisessa talotekniset ratkaisut ja optimaaliset valinnat korostuvat entisestään!

Passiivikivitalon runko antaa hyvän lähtökohdan nollaenergiarakentamiselle, mutta kokonaisuuden toimivuus yhteen korostuu ja kaiken on oltava hyvin suunniteltu. Palaset on oltava kohdillaan aina rakennuksen optimaalisesta sijoittamisesta ja muodosta teknisiin ratkaisuihin.

Talotekniseen kokonaisuuteen tulee tällöin mukaan esimerkiksi aurinkosähkö, tuotetun sähköenergian talteenottojärjestelmä, kuten ABB REACT,  mekaaninen aurinkosuojaus sekä taloautomaatio, joka optimoi laitteiden käyttöä.

Huolellisuus kuitenkin tässä tapauksessa kannattaa ja lopputuloksesta nauttii itsesi lisäksi sekä luonto että lompakko!

Yksilöllinen kivitalo koostuu myös näistä

Kivisydän – seinärakenne
Passiivikivitalo hengittää ja pysyy lämpimänä. Luja, kosteusturvallinen rakenne tarkoittaa puhtaampaa sisäilmaa sekä turvallista ja mukavaa asumista.
Suunnittelu
Onnistunut suunnittelu ilahduttaa vielä vuosikymmentenkin päästä. Lisäksi se säästää rakentajalta sekä aikaa että rahaa.
Materiaalit
Käytämme talosi rungossa markkinoiden energiatehokkaimpia ja kosteusturvallisimpia materiaaleja.
Toimituskokonaisuudet
Meiltä löydät juuri sinulle sopivan tavan rakentaa kivitalo.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.
Ota yhteyttä

Toteutuneita asiakastarinoita

C111BEE9-46E7-4358-AEEA-3B71AD41864D
Talogalleria
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
Välihenttaantie_01_WebRes-6
Kokemuksia Passiivikivitaloista
Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kivitalon rakentamisesta ja yhteistyöstä kanssamme.
Kosteusturvakoti-304
Passiivikivitalo Asuntomessukohteet
Tutustu Passiivikivitalojen asuntomessukohteisiin vuosien varrelta.

Blogissa

Passiivikivitalo Tampere

Kokonaishuoneistoala 174m2, suorasähkölämmitys Lähdin perheeni kanssa Kuopion asuntomessuille 2010 ajatuksena tutustua eritoten kivitaloihin. Näin...

Myynnissä Pohjolan Taitajat Oy, Kesäniemi, Ylöjärvi

Laadukasta energiatehokkuutta luonnonkauniissa rantamaisemassa! Kaksi myynnissä olevaa laadukasta kaksi-kerroksista 135 hm2 A-energialuokan...

Nollaenergiatalo – mistä siinä on kysymys?

Yksinkertaisimman määritelmän mukaan rakennus on nollaenergiatalo, jos se tuottaa energiaa yhtä paljon kuin kuluttaa. Insinööri tai muu valistunut...
Lue lisää
pkt esite somenosto vaaka

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR
LOGO_GOLD_STANDING_BLACK_FI_1080x952_432072