passiivikivitalo-hero-materiaalit

Rakennusmateriaalit: vain Suomesta, vain parasta

Suomessa osataan tehdä pohjoisiin olosuhteisiimme parhaiten sopivat rakennuksen raaka-aineet. 

Materiaalit Ota yhteyttä
IMG_1596

Älykkäät rakennusmateriaalit = vankka koti

Talo on valtava satsaus, rakennettiin se kodiksi itselle tai toisille. Koko rakentamisen vaiva on järkevää nähdä vain, jos taloon käytetään kunnollisia materiaaleja.

Olemme valinneet Passiivikivitaloissa käytettävät materiaalit lujuus, kosteusturvallisuus ja hengittävyys edellä. Passiivikivitalon asukkaalle tämä tarkoittaa sitä, että koti on vankkaa tekoa, sisäilma puhdasta, äänimaailma miellyttävää ja asuminen huoletonta. Mikään ei jää sattuman varaan.

Rungon materiaalit ovat kauttaaltaan kotimaisia.

Passiivikivitalon rakenteen tärkeimmät osat ovat Neopor®-eristetyt KIVISYDÄN LÄMPÖHARKOT, joiden sisään valetaan koko seinärakenteeseen yhtenäinen kivisydän. Kivisydän Lämpöharkot siis toimivat ensin kivisydämen muottina ja suojana, lopulta valmiissa talossasi hengittävänä eristeenä.

Yksittäinen KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 painaa vähemmän kuin keskimääräinen kauppakassi: vain alle 4 kg/kpl. Siksi kotia voidaan rakentaa vaikka koko perheen voimin. Valun jälkeen rakenteessa ei sitten enää olekaan mitään kevyttä: se on järeä kuin linnoituksen muuri.

Materiaalinsa ansiosta Passiivikivitalo voidaan verhota juuri sellaiseksi, kuin sinä haluat tai paikallinen kaava määrää. Rappaus Passiivikivitaloon voidaan sen hengittävän rakenteen ansiosta tehdä heti. Myös puuverhous onnistuu hienosti, jos kaava tai esteettinen silmäsi sitä vaatii.

OTA YHTEYTTÄ
0FCE44BD-6FC1-4966-83F6-9B7DB73DA257

Uusi edistyksellinen KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010

Olemme erittäin ylpeitä tuodessamme markkinoille uuden ja innovatiivisen mallisuojatun KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 -tuoteperheen. Tuotteet mahdollistavat rakentamisen energiatehokkaasti ja kosteusturvallisesti.

Tuoteperhe sopii ominaisuuksiensa ansiosta loistavasti sekä ammatti- että omatoimirakentajalle tuoden kustannustehokkuutta sekä helppoutta rakentamiseen.

Tutustu tuoteperheeseen alla olevasta painikkeesta. Voit jättää halutessasi tarjouspyynnön kohteeseesi vaivattomasti tuoteperheen sivulla olevalla lomakkeella.

KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 ja U016

Tässä lisää syitä valita Passiivikivitalot

Pienempi hiilijalanjälki
Säästät luontoa, etkä hukkaa rahaa ylimääräiseen lämmitysenergiaan ja -tekniikkaan.
Kosteusturvallinen rakenne
Passiivikivitalon seinärakenne on kehitetty Suomalaiseen ilmastoon sopivaksi.
Rehti rakennuskumppani
Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia, eikä stressin kuulu olla oman kodin rakennusmateriaali.
Korkea jälleenmyyntiarvo
Huomisenkin vaatimukset täyttävä Passiivikivitalo säilyttää arvonsa ja on haluttu myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää!
Ota yhteyttä

Asiakastarinoita

Passiivikivitalo.paritalo.Laajasalo
Passiivikivitalo Helsinki, paritalo 2 krs.
Passiivikivitalojen osuus rakennesuunnitteluineen tässä projektissa oli erittäin ratkaiseva, koska todella suurien ikkunapinta-alojen takia rakennusten täytyi olla mahdollisimman energiatehokkaita. Samoin rakentamisen helppous ja nopeus korostuivat isossa projektissa, tuoden säästöjä monella tapaa.
passiivikivitalo_seinajoki_2
Passiivikivitalo Seinäjoki 2 krs.
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
passiivikivitalo-kokemuksia-kirkkonummi2
Passiivikivitalo Kirkkonummi 2 krs.
Passiivikivitalo on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi ja joskus vielä aiomme rakentaa talon, tulee sekin varmasti olemaan Passiivikivitalo.

Blogissa

Mitä omakotitalossa asuminen maksaa, ja voiko summaan vaikuttaa?

Useimmat omakotitalon asukkaat lyhentävät kuukausittain talolainaa. Minkälaisia muita kiinteitä kuluja omakotiasumiseen tavallisimmin liittyy? ...

Passiivikivitalo Leija

Leijuva funkkistyylinen koti! "Passiivikivitalot oli ainoa markkinoilla oleva talopakettitoimittaja, joka mahdollisti kotimme leijuvuuden....

Omakotitalon rakentaminen: mistä aloittaa?

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista? Sinun ei tarvitse olla rakennusinsinööri tai timpuri käynnistääksesi projektin,...
Lue lisää
asuntoesite

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Kosteusturvakoti-178 (1)

SV_LOGO_Passiivikivitalot_Nordic_Oy_FI_402236_web