Passiivikivitalo.Leija.Jyväskylän Asuntomessut

Yksilöllinen kivitalo

Passiivikivitalo rakennetaan tarpeitasi vastaavaksi ja budjettiisi sopivaksi. Lopputulos on prikulleen sitä, mitä odotitkin: energiatehokas, vankka ja oman näköinen talo.

TUTUSTU TUOTTEISIIN Ota yhteyttä
Finnish-view-lake

Talon pitää näyttää ja tuntua omalta

Passiivikivitalon rakentaneet ovat Suomen tyytyväisimpiä kivitaloasukkaita.

Rakentamisessa joudutaan aina tekemään joitakin kompromisseja: niitä voivat edellyttää vaikkapa tontin pinnanmuoto tai kaavamääräykset.

Kun rakennat Passiivikivitalon, ei toiveista tarvitse tinkiä talotoimittajan vuoksi. Talo rakennetaan yksilöllisiä tarpeitasi vastaavaksi ja budjettiisi sopivaksi, ja pidämme järkähtämättä kiinni sovituista yksityiskohdista.

Lopputuloksena on vankka koti, joka toimii tarkoituksenmukaisesti ja tuntuu omalta.

 

0FCE44BD-6FC1-4966-83F6-9B7DB73DA257

Uusi edistyksellinen KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 ja U016

Olemme erittäin ylpeitä tuodessamme markkinoille uuden ja innovatiivisen mallisuojatun KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO -tuoteperheen. Tuotteet mahdollistavat rakentamisen energiatehokkaasti ja kosteusturvallisesti.

Tuoteperhe sopii ominaisuuksiensa ansiosta loistavasti sekä ammatti- että omatoimirakentajalle tuoden kustannustehokkuutta sekä helppoutta rakentamiseen.

Tutustu tuoteperheeseen alla olevasta painikkeesta. Voit jättää halutessasi tarjouspyynnön kohteeseesi vaivattomasti tuoteperheen sivulla olevalla lomakkeella.

KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 ja U016

Mistä yksilöllinen kivitalo koostuu?

Kivisydän-seinärakenne
Passiivikivitalo hengittää ja pysyy lämpimänä. Luja, kosteusturvallinen rakenne tarkoittaa puhtaampaa sisäilmaa sekä turvallista ja mukavaa asumista.
Suunnittelu
Onnistunut suunnittelu ilahduttaa vielä vuosikymmentenkin päästä. Lisäksi se säästää rakentajalta sekä aikaa että rahaa.
Materiaalit
Käytämme talosi rungossa markkinoiden energiatehokkaimpia ja kosteusturvallisimpia materiaaleja.
Talotekniikka

Optimaaliset talotekniset ratkaisut tuovat merkittäviä säästöjä laite- ja lämmityskustannuksissa.

Yksilöllinen kivitalo myös sinulle?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää!
Ota yhteyttä

Asiakastarinoita

Passiivikivitalo.paritalo.Laajasalo
Passiivikivitalo Helsinki, paritalo 2 krs.
Passiivikivitalojen osuus rakennesuunnitteluineen tässä projektissa oli erittäin ratkaiseva, koska todella suurien ikkunapinta-alojen takia rakennusten täytyi olla mahdollisimman energiatehokkaita. Samoin rakentamisen helppous ja nopeus korostuivat isossa projektissa, tuoden säästöjä monella tapaa.
passiivikivitalo_seinajoki_2
Passiivikivitalo Seinäjoki 2 krs.
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
passiivikivitalo-kokemuksia-kirkkonummi2
Passiivikivitalo Kirkkonummi 2 krs.
Passiivikivitalo on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi ja joskus vielä aiomme rakentaa talon, tulee sekin varmasti olemaan Passiivikivitalo.

Blogissa

Omakotitalon rakentaminen: mistä aloittaa?

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista? Sinun ei tarvitse olla rakennusinsinööri tai timpuri käynnistääksesi projektin,...

Arkkitehtisuunnittelu- ja projektinjohtotoimisto ARKinsto

Olemme tehokas ja dynaaminen arkkitehtisuunnittelu- ja projektinjohtotoimisto Tampereelta. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen, luotettava ja...

Sisustussuunnittelu Linda Baki Design

Jokainen asiakaskohde on aidosti lähellä sydäntäni, ja paneudun niihin aivan kuin ne olisivat omiani!   Olen Linda Baki, Helsingissä asuva ja...
Lue lisää
asuntoesite

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Tilaa maksuton kartoitus – saat tietoa ja apua rakennusprojektisi suunnitteluun

Kosteusturvakoti-98
Kosteusturvakoti-178 (1)

SV_LOGO_Passiivikivitalot_Nordic_Oy_FI_402236_web