Porvoo_Peippolankaari2-4_Luhtitalot_4541

Aluerakentaminen ja projektikohteet

Työn alle tulossa aluerakentamista, gryndikohteita tai vaikka hoivakotiprojekti? Meidät tunnetaan sekä reiluna osatoimittajana että jämptinä avaimet käteen -rakentajana, oli kyseessä minkälainen pientalokohde tahansa.

Ota yhteyttä

 

Yritysten välisessä kaupankäynnissä on mielestämme tärkeintä, että tunnemme asiakkaamme ja heidän tavoitteensa niin hyvin, että pystymme auttamaan heitä menestymään liiketoiminnassaan.

Jokaiselle asiakasyrityksellemme räätälöidään toimituskokonaisuus, joka sopii optimaalisesti juuri sen tarpeisiin.

Kokonaisuus  voi olla pelkistetty KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO-toimitus, muuttovalmis talo tai mitä tahansa siitä väliltä, suunnitelmilla tai ilman: tärkeintä on, että yhteistyö palvelee asiakkaamme liiketoimintaa mahdollisimman tarkasti. 

Ylläpidämme sivuillamme osiota, jossa esitellään myynnissä olevat Passiivikivitalot. Asiakaskohteita esittelemällä tuemme asiakkaidemme markkinointia heidän omille asiakkailleen.

Kun kohdemarkkinointisivut yhdistetään suoramainontaan ja sosiaalisen median kanaviimme/kanaviinne, saadaan aikaan vahvaa lisänäkyvyyttä ja tavoitetaan kohderyhmät tehokkaasti.

Energiatehokkuus, kosteusturvallisuus ja pieni hiilijalanjälki ovat asioita, joita asiakkamme arvostavat nyt ja tulevaisuudessa. Turvalliset ja arvonsa säilyttävät kohteet ovat haluttuja.

Seinärakennusmateriaalimme Passiivitriplon keveys ja helppo työstettävyys tuovat suunnitteluun vapautta sekä rakentamiseen nopeutta ja kustannustehokkuutta, muiden huippu ominaisuuksien  lisäksi.

Yhtälö toimii sekä myytävissä että asiakkaan omaan taseeseen rakennettavissa kohteissa: käyttö- ja ylläpitokustannukset pysyvät kurissa ja kiinteistön arvo korkeana. 

 

Askeleet mutkattomaan ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön!

Kartoitus
 • Tarvekartoitus
 • Tontin hankinnassa auttaminen (mikäli ei vielä olemassa)
 • Referenssikohteisiin tutustuminen
Suunnittelu
 • Luonnossuunnittelu (tarvittaessa)
 • Tarjottavan kokonaisuuden kartoittaminen
 • 3D-mallinnus
 • Energialaskelmat
Päätöksenteko
 • Tarjousluovutus
 • Kokonaiskustannusten kartoitus
 • Tilausvahvistuksen hyväksyntä
Toteutus
 • Suunnittelijatapaaminen
 • Tekninen suunnittelu
 • Aikataulutus
 • Rakentaminen

Ammattimaista yhteistyötä asiakkaan ehdoilla!

Ole yhteydessä Tatuun tai Jussiin!

Tatu Jokisalo-100 Jussi Pajulahti-122
Tatu Jokisalo Jussi Pajulahti
+358 400 735 135 +358 40 508 1200
tatu.jokisalo@passiivikivitalot.fi jussi.pajulahti@passiivikivitalot.fi
Varaa tapaamisaika kalenteristani > Varaa tapaamisaika kalenteristani >

 

Ammattimaista yhteistyötä asiakkaan ehdoilla!

Ole yhteydessä Tatuun tai Juha-Mattiin!

TaloPeli – aloita suunnittelu

 
TaloPeli on Suomen käytetyin omakotitalojen kustannusarvioiden laskentatyökalu. Ohjelma avulla tiedät enemmän, asetat tavoitteet, budjetoit realistisesti ja onnistut hankkeessa. Lähetä edustajallemme suunnitelmasi suoraan TaloPelistä ja yhdessä löydätte juuri sinun tarpeisiisi sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon.
TaloPeli auttaa ja tukee omakotitalon alkuvaiheessa tilaohjelman suunnittelussa, kustannusarvion tekemisessä, budjetoinnissa ja rakentamispäätöksen tekemisessä.
 
New call-to-action
Teemme yhteistyötä TaloPeli – Visual computing Oy:n kanssa, joka on ”TaloPeli – käyttäjä- ja asiakasrekisterin rekisterinpitäjä. Henkilötietojen käsittelyssä olemme sopineet noudattavamme hyviä tietosuojakäytäntöjä ja soveltuvan lainsäädännön asettamia vaatimuksia. TaloPelin käyttäjä- ja asiakasrekisterin osalta saat lisätietoja osoitteesta www.talopeli.fi

 

Toteutuneita asiakastarinoita

C111BEE9-46E7-4358-AEEA-3B71AD41864D
Talogalleria
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
Välihenttaantie_01_WebRes-6
Kokemuksia Passiivikivitaloista
Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kivitalon rakentamisesta ja yhteistyöstä kanssamme.
Kosteusturvakoti-304
Passiivikivitalo Asuntomessukohteet
Tutustu Passiivikivitalojen asuntomessukohteisiin vuosien varrelta.

Blogissa

Passiivikivitalo Lempäälä

Rakennusurakoitsijan oma Passiivikivitalo! Oma tutustumiseni Passiivikivitaloon lähti liikkeelle kaikkein armottomimmalla tavalla. Päätin rakentaa...

40 Passiivikivitalo vuokra-asuntoa Porvoo

Porvoon A-asunnot Oy:n viisi Passiivikivitalot luhtitaloa, joissa on yhteensä 40 vuokra-asuntoa! Kohteessa panostettiin menetelmiin, joissa korostuu...

Myynnissä Pohjolan Taitajat Oy, Kesäniemi, Ylöjärvi

Laadukasta energiatehokkuutta luonnonkauniissa rantamaisemassa! Kaksi myynnissä olevaa laadukasta kaksi-kerroksista 135 hm2 A-energialuokan...
Lue lisää
pkt esite somenosto vaaka

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR

SV_LOGO_Passiivikivitalot_Nordic_Oy_FI_402236_web