suunnittelu

Rakennesuunnittelija

Tule kehittymään ja kasvamaan kanssamme Suomen johtavaksi toimijaksi matalaenergiarakentamisessa!

 

Etsimme kehityshakuista RAKENNESUUNNITTELIJAA kasvavaan organisaatioomme!

Päätehtävänäsi on kohteidemme rakennesuunnittelu. Omaat jonkin verran kokemusta rakennesuunnittelusta ja olet valmis kehittämään sekä omaa osaamistasi että talojemme rakenteita/rakentamista arvojemme mukaisesti. Toimit varmalla otteella asiantuntijan roolissa ottaen osaa kohteiden suunnittelukokouksiin yhdessä asiakkaiden ja kohteen muiden suunnittelijoiden kanssa. Työhösi saat tukea koko Passiivikivitalot-tiimiltä.

Vaatimuksena on toimeen soveltuva koulutus, kokemus rakennesuunnittelusta ja nykyaikaisten suunnitteluohjelmien käyttö / osaaminen. Rakennesuunnittelijan kelpoisuusvaatimus “vaativa” ja  Archicad suunnitteluohjelmiston sekä mitoitusohjelmien Finnwood ja Virtual Systems Jigi osaaminen katsotaan eduksi.

Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne sekä into ja halu olla suunnittelemassa asiakaskohteitamme sekä Passiivikivitalot -tuotteita ja kehittämässä niitä vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Olet aidosti kiinnostunut rakennesuunnittelusta sekä asiakkaistamme ja olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen sekä pitkäjänteinen.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Haastavan ja monipuolisen työn yksilöllisten ja eri talotyyppien rakenteiden suunnittelun, mitoituksen ja vakioinnin parissa.
  • Tehokkaat ja nykyaikaiset suunnittelutyökalut sekä tulokset huomioivan kilpailukykyisen palkkausmallin.
  • Teemme asumisen tulevaisuuteen vaikuttavaa merkityksellistä työtä ja pääset mukaan kehittämään rakentamista ilmastovastuulliseen suuntaan.
  • Työyhteisömme yhteishenki on erinomainen ja panostamme henkilöstömme osaamiseen. Passiivikivitalot on luotettava ja vastuullinen työnantaja.
  • Visiomme on olla johtava toimija matalaenergiarakentamisessa sekä paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, jos haluat olla osa loistavaa porukkaamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotanto ja tekninen johtaja Juha-Matti Pajulahti numerosta 040 508 1200 tai sähköpostilla jussi.pajulahti@passiivikivitalot.fi

Lisää mielenkiintoisia tehtäviä tästä linkistä!

 

 

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR