Espoo_Krenat+Â+Ârintie31_5108

Passiivikivikellari

Kellarin rakentamista ei tavata katua – rakentamatta jättämistä kylläkin. Passiivikivikellarilla saadaan kotiin lämpöeristettyä lisätilaa sisäilmaystävällisesti.

Ota yhteyttä

 

Passiivikivikellari – fiksua passiiviluokan lisätilaa.

Hyvin suunniteltu kellari taipuu harrastetilaksi, kodin kylpyläosastoksi tai vaikka pieneksi elokuvateatteriksi – vain mielikuvitus on rajana, kun sen neliöille suunnitellaan käyttöä.

Kellarin rakentamisessa olenaista on erityisesti rakenteiden kosteusturvallisuus ja eristyskyky, jotta vältytään sisäilmaongelmilta. Passiivikivikellarin triplorakenne pysyy kuivana erityisen tehokkaasti, ja sen Neopor-lämmöneriste pitää lämpötilan tasaisena.

Passiivikivikellarin seinät kestävät maanpainetta kolme metriä korkeinakin, sillä ne raudoitetaan pystysuunnassa, ja harkkojen sisään valettava teräsbetonirunko on yhtenäinen.

Lujan rakenteen ansiosta kannattelevia väliseiniä ei tarvita. Mikään ei siis estä sinua tekemästä kellarista vaikka ikiomaa pelihallia!

Passiivikivikellarin rakenne kuivuu niin tehokkaasti, ettei maanvastaista seinäpintaa tarvitse pinnoittaa, pelkkä patolevy riittää.

Kellarin saat meiltä yhdellä sopimuksella raakapinnalle välipohjineen. Voit myös rakentaa halutessasi itse – tai yhdessä sopivan pystyttäjän kanssa.

Omatoimirakentamista helpottamaan järjestämme perusteellisen rakentajakoulun, jonka avulla rakentaminen sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja ilman turhia katkoksia.

Passiivikellarin rakentaminen ja betonivalut onnistuvat erinomaisesti myös talviaikaan. 

 

Vaivattomat askeleet Passiivikivikellarin hankintaan!

Kartoitus
 • Tarvekartoitus
 • Budjetin määritys
 • Tonttiin tutustuminen
Suunnittelu
 • Luonnossuunnittelu / talomalliin sovittaminen
 • 3D-mallinnus
 • Referenssikohteisiin tutustuminen
Päätöksenteko
 • Tarjousluovutus
 • Tilausvahvistuksen hyväksyntä
Toteutus
 • Suunnittelijatapaaminen
 • Tekninen suunnittelu
 • Aikataulutus
 • Rakentaminen tai materiaalitoimitus

 

 

Anna asiantuntijan auttaa!

Haluatko tietoa tästä toimituskokonaisuudesta? Ota yhteyttä Juha-Mattiin tai Nicoon!

TaloPeli – aloita suunnittelu

 
TaloPeli on Suomen käytetyin omakotitalojen kustannusarvioiden laskentatyökalu. Ohjelma avulla tiedät enemmän, asetat tavoitteet, budjetoit realistisesti ja onnistut hankkeessa. Lähetä edustajallemme suunnitelmasi suoraan TaloPelistä ja yhdessä löydätte juuri sinun tarpeisiisi sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon.
TaloPeli auttaa ja tukee omakotitalon alkuvaiheessa tilaohjelman suunnittelussa, kustannusarvion tekemisessä, budjetoinnissa ja rakentamispäätöksen tekemisessä.
 
New call-to-action
Teemme yhteistyötä TaloPeli – Visual computing Oy:n kanssa, joka on ”TaloPeli – käyttäjä- ja asiakasrekisterin rekisterinpitäjä. Henkilötietojen käsittelyssä olemme sopineet noudattavamme hyviä tietosuojakäytäntöjä ja soveltuvan lainsäädännön asettamia vaatimuksia. TaloPelin käyttäjä- ja asiakasrekisterin osalta saat lisätietoja osoitteesta www.talopeli.fi

 

Asiakastarinoita

Passiivikivitalo.paritalo.Laajasalo
Passiivikivitalo Helsinki, paritalo 2 krs.
Passiivikivitalojen osuus rakennesuunnitteluineen tässä projektissa oli erittäin ratkaiseva, koska todella suurien ikkunapinta-alojen takia rakennusten täytyi olla mahdollisimman energiatehokkaita. Samoin rakentamisen helppous ja nopeus korostuivat isossa projektissa, tuoden säästöjä monella tapaa.
passiivikivitalo_seinajoki_2
Passiivikivitalo Seinäjoki 2 krs.
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
passiivikivitalo-kokemuksia-kirkkonummi2
Passiivikivitalo Kirkkonummi 2 krs.
Passiivikivitalo on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi ja joskus vielä aiomme rakentaa talon, tulee sekin varmasti olemaan Passiivikivitalo.

Blogissa

Passiivikivitalo Espoo Uusmäki

Kellarikerroksella kustannustehokasta ja käytännöllistä lisätilaa myös tasamaa tontille!

Omakotitalon rakentaminen: mistä aloittaa?

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista? Sinun ei tarvitse olla rakennusinsinööri tai timpuri käynnistääksesi projektin,...

Asuntomessurakentajiksi yhdessä yössä!

Hei, me ollaan perhe Aaltonen ja pääset tutustumaan arkkitehti Jukka Ulvisen suunnittelemaan kotiimme Tuusulan Asuntomessuilla kesällä 2020! ...
Lue lisää
asuntoesite

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR

SV_LOGO_Passiivikivitalot_Nordic_Oy_FI_402236_web