Kosteusturvakoti-261

Skaala ovet ja ikkunat

Suomessa valmistetut edelläkävijätuotteet, ikkunat ja ovet ja lasiliukuovet, yhdistyvät keskieurooppalaiseen laatuun. 

< Takaisin Materiaalit-pääsivulle

Skandinaaviset ikkunat

Alfa -malliston ikkunat ovat täydellisiä Suomen kylmiin olosuhteisiin erinomaisen lämmöneristävyytensä vuoksi. Alfa-ikkunan lasitus pitää talvella kylmän ulkopuolella ja kesällä vähentää asunnon viilennystarvetta suojaten kuumalta auringonpaisteelta. Energialuokitus on mallista ja lasituksesta riippuen A+ tai A++.

Beeta N ja Beeta N_08 -ikkunat ovat perinteisiä, 2+1-lasituksella valmistettuja huipputuotteita, joiden lämmöneristävyys täyttää myös nykyiset rakennusvaatimukset. Energialuokitus on mallista ja lasituksesta riippuen B, A tai A+.

Kiinteät ikkunat

Skaalan kiinteissä ikkunoissa on hyvin lämpöä eristävä kolmilasinen lasielementti. Lisäksi ikkunoissa on vain kaksi pestävää lasipintaa (ulkopuoli ja sisäpuoli). Kiinteät ikkunat sopivat loistavan lämmöneristävyytensä vuoksi erityisen hyvin myös isoihin ikkunapinta-aloihin. Energialuokitus on mallista ja lasituksesta riippuen A+ tai A++.

 

Finnish-view-lakeKiinteät ikkunat

 

Kiinteät ikkunat

 

Ulko- ja parvekeovet

Hyvin lämpöä ja ääntä eristävillä Skaalan ulko-ovilla saat luotua kodillesi tyylikkään ja näyttävän sisäänkäynnin. Valikoimista löytyy nykyaikaiset, tarpeisiisi sopivat lukitukset ja painikkeet, halutessasi valmiiksi asennettuina. Kaikki ovet valmistetaan mittatilaustyönä kotisi tarpeiden mukaan.

 

 Skaala-Alfa-ulko-ovi-3D-halkileikkaus-PNG-e1559737685297-200x358     UO-Skaala-Skandia-Beeta-Ulko-ovi-3D-halkileikkaus-JPEG-200x457

Alfa                                                                  Beeta

Alumiiniulkopintaisten parvekeovien lasiaukon koko valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja lasiaukon alareuna voidaan esimerkiksi mitoittaa vieressä sijaitsevien ikkunoiden mukaan. Kaikki ulko-ovet valmistetaan Skaalan tehtaalla Kauhavalla, Etelä-Pohjanmaalla.

 

Skaala-Alfa-IOA_alumiinipintainen-parvekeovi-200x346      Skaala-Gamma-IOA_alumiinipintainen-parvekeovi-200x347

Alfa                                                        Beeta

Liukuovet

Skaala-liukuovella luot vaivattoman kulkuyhteyden pihamaalle, parvekkeelle tai terassille. Kevyesti liikkuva, helppokäyttöinen lasiliukuovi tuo käytännöllistä avaruutta ja tilan tuntua. Liukuovi antaa kodin sisä- ja ulkotilojen käytölle runsaasti mahdollisuuksia, luoden niistä toimivan kokonaisuuden. Suuret lasipinta-alat tuovat luonnonvalon sisälle ja avaavat kauniit näkymät ulos.

Avattaessa ovi liukuu pehmeästi sivulle, avaten samalla leveän uloskäyntitien. Oven painikkeeseen on integroitu jarru, joka mahdollistaa myös oven pysäyttämisen portaattomasti esimerkiksi kevyeen tuuletusasentoon. Liukuovi avaa uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia kotien ja vapaa-ajan asuntojen suunnittelussa. Liukuovi sopii lämmön- ja ääneneristävyydeltään hyvin erilaisiin kohteiiin.

 

AT_Hebe-parvekeSkaalan lasiliukuovi mahdollistaa suuret ja näyttävät lasipinnat niin terassille kuin takapihallekin.

 

Skaalan lasiliukuovi-video

 

Ikkunoiden ja ovien CE-merkinnät

CE-merkintä on valmistajan ilmoitus siitä, että tuote täyttää sitä koskevat Euroopan Unionin vaatimukset. CE-merkinnällä tuotteen valmistaja tai valtuutettu edustaja ilmoittaa viranomaisille, että tuote täyttää direktiivien oleelliset turvallisuusvaatimukset. Kaikki Skaala tuotteet ovat CE-merkittyjä.

 

Skaala ikkunat ja ovet

Passiivitalot-lyhyesti

Passiivikivitalot lyhyesti

Tulevaisuuden rakennuksilta vaaditaan aivan erilaisia ominaisuuksia kuin vaikkapa kymmenen vuotta sitten rakennetuilta.

Talon on oltava energiatehokas ja ilmastoystävällinen. Sen rakenteiden täytyy hengittää ja pysyä terveenä, jotta asukkaat saavat nauttia puhtaasta sisäilmasta. 

Monelle talo on koko elämän suurin sijoitus, jonka jälleenmyyntiarvon soisi säilyvän. Samaan aikaan kodilta kaivataan yksilöllisyyttä ja rakentamiselta kustannustehokkuutta.

Kun valitset Passiivikivitalon, ei yhdestäkään tärkeästä yksityiskohdasta tarvitse tehdä kompromissia. 

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Toteutuneita asiakastarinoita

C111BEE9-46E7-4358-AEEA-3B71AD41864D
Talogalleria
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
Välihenttaantie_01_WebRes-6
Kokemuksia Passiivikivitaloista
Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kivitalon rakentamisesta ja yhteistyöstä kanssamme.
Kosteusturvakoti-304
Passiivikivitalo Asuntomessukohteet
Tutustu Passiivikivitalojen asuntomessukohteisiin vuosien varrelta.
pkt esite somenosto vaaka

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR
LOGO_GOLD_STANDING_BLACK_FI_1080x952_432072