Neoporin kennorakenne

Neopor®

Huipputehokasta eristyskykyä ja kosteusturvallisuutta!

Mitä on Neopor®

Neopor® koostuu pienistä mustista helmistä, jotka on valmistettu paisuuntuvasta polystyreenigranulaatista (EPS). Eristysmateriaaliin sulautetut grafiittipartikkelit toimivat infrasäteilyn imeyttäjinä tai heijastimina ja estävät säteilyn aiheuttaman lämmön etenemisen.

BASF valmistaa raakaa Neopor®-materiaalia, josta tuotevalmistajat tekevät eri käyttökohteissa käytettäviä eristysmateriaaleja.

Tuotevalmistajat (BASFin asiakkaat) paisuttavat ensin mustat raakaainehelmet. Lämpökäsittelyn avulla paisutetusta materiaalista muokataan hopeanharmaita muottikappaleita tai suuria blokeja.

Neoporista valmistetut KIVISYDÄN LÄMPÖHARKOT ovat 100% kierrätettävää materiaalia.

 

Neopor®-raakainehelmiä ja granulaatteja

Mustia Neopor® raaka-ainehelmiä ja Neoporista valmistettuja paisutettuja Polystyreenigranulaatteja (EPS)

Neopor®-materiaalin edut verrattuna perinteiseen EPS-materiaaliin.

  • Merkittävästi suurempi eristyskyky
  • Raaka-ainekulutus merkittävästi pienempi
  • Kustannus- ja resurssisäästöt
  • Pienemmät ympäristövaikutukset

 

Neoporin kennorakenne

Neopor® -materiaalista tehdyissä eristeissä kennokaasuna käytetään vain ilmaa. Tässä valmiista granulaatista tehdyssä suurennoksessa näkyy ilman osuus, joka on 98% tuotteesta!

Standardit ja hyväksynnät

Euroopassa Neoporista valmistettujen julkisivun eristyslevyjen eristys-elementtien pitää täyttää käytössä olevan Euroopan standardin EN 13163 vaatimukset ”Rakennusten lämmöneristeet  -tehdasvalmisteiset, paisutetusta polystyreenista valmistetut tuotteet”. Lisäksi monissa maissa on kansallisia standardeja, jotka kuvaavat erityisiä lämpöeristys-materiaalien käyttökohteen mukaisia vaatimuksia. Nämä standardit antavat tietoa vaadituista ominaisuuksista, jotka koskevat suunnitteilla olevaa eristystä, kuten esimerkiksi seinien, kattojen tai lattioiden eristystä.

Passiivitalot-lyhyesti

Passiivikivitalot lyhyesti

Tulevaisuuden rakennuksilta vaaditaan aivan erilaisia ominaisuuksia kuin vaikkapa kymmenen vuotta sitten rakennetuilta.

Talon on oltava energiatehokas ja ilmastoystävällinen. Sen rakenteiden täytyy hengittää ja pysyä kuivina, jotta asukkaat saavat nauttia puhtaasta sisäilmasta. 

Monelle talo on koko elämän suurin sijoitus, jonka jälleenmyyntiarvon soisi säilyvän. Samaan aikaan kodilta kaivataan yksilöllisyyttä ja rakentamiselta kustannustehokkuutta.

Kun valitset Passiivikivitalon, ei yhdestäkään tärkeästä yksityiskohdasta tarvitse tehdä kompromissia. 

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Asiakastarinoita

Passiivikivitalo.paritalo.Laajasalo
Passiivikivitalo Helsinki, paritalo 2 krs.
Passiivikivitalojen osuus rakennesuunnitteluineen tässä projektissa oli erittäin ratkaiseva, koska todella suurien ikkunapinta-alojen takia rakennusten täytyi olla mahdollisimman energiatehokkaita. Samoin rakentamisen helppous ja nopeus korostuivat isossa projektissa, tuoden säästöjä monella tapaa.
passiivikivitalo_seinajoki_2
Passiivikivitalo Seinäjoki 2 krs.
Halusimme perheellemme nykyaikaisen ja energiatehokkaan kivitalon missä rakennuskustannukset saadaan pidettyä kurissa. Päädyimme rakentamaan Passiivikivitalon perheellemme, koska heidän rakennustapansa luvattiin täyttävän perheemme asettamat arvot uudelle kodille.
passiivikivitalo-kokemuksia-kirkkonummi2
Passiivikivitalo Kirkkonummi 2 krs.
Passiivikivitalo on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi ja joskus vielä aiomme rakentaa talon, tulee sekin varmasti olemaan Passiivikivitalo.
asuntoesite

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa ja ideoita passiivikivitalon rakentamisesta? Lataa maksuton esitteemme.
LATAA ESITE

Ota yhteyttä

Kosteusturvakoti-98
Casa_Wellikulho-198-HDR

SV_LOGO_Passiivikivitalot_Nordic_Oy_FI_402236_web